Workshop Fokkerij

Vandaag naar het 2e deel van de Workshop Fokkerij van de Labrador Kring Nederland geweest. Leuk & leerzaam om de verhalen te horen van ervaren fokkers zoals Ria Nijhof en Gonny Oortveld. Zeker in dit stadium!

Vanochtend de 2e dekking gedaan van Noor & Joey. Nu moet de natuur z’n werk doen. Op 6 mei is de echo, dan weten we of ’t is gelukt. Duimen dus!

Gelukt..

Een ervaring rijker zijn wij na vanmiddag. Joey en Noor vonden elkaar echt geweldig en zij (en later ook wij) hebben er alles aangedaan om ervoor te zorgen dat hun liefde werd bezegeld. Het had wat voeten in de aarde, maar tis gelukt. Morgenochtend nogmaals en dan wordt ’t 4 weken duimen!

Wordt vervolgd!

On her Way

Vanochtend is voor de 2e keer bij onze Noor een progesteronmeting gedaan. De waarde is gestegen van 2,2 op dinsdag naar 5,3 vandaag. Bij deze test moet de waarde tussen de 7 en de 8 zijn om een positief dekadvies te krijgen.

Morgenochtend prikken we nog 1x. Op basis daarvan maken we het plan! Joey & Yvon maak jullie borst maar nat; Noor is on her way!

Noor loops

Vanochtend naar de dierenarts geweest en onze dame is dus inderdaad loops! De Progesteronwaarde is nu 2,23. We moeten dus nog even geduld hebben. Donderdagochtend wordt er opnieuw geprikt. Spannend!

Inmiddels is duidelijk dat ze gedekt zal worden door Joey (A Dream of Life vd Ansjoros) van Yvonne Bugel uit Nagele. Zaterdag hebben we, zo ook Noor, alvast even kennisgemaakt en dat klikte in alle opzichten. Extra fijne bijkomstigheid is dat Yvonne dichtbij woont!