Welkom kleine Joy

Sinds vrijdag hebben we onverwachts gezinsuitbreiding. Joy, een medium size Labradoodle van 14 weken, zocht een nieuw huis omdat haar vorige baasje helaas toch allergisch voor haar bleek. Nu de pups van onze Noor op zich laten wachten, we ruimte genoeg hebben en bovendien direct helemaal verliefd waren op deze kleine dartel, woont ze dus nu bij ons!

Susie graven Susie & Noor2013-06-16 11.24.12

 

Onze Beike voor ’t eerst op show

Gisteren met onze Beike naar de Pinkstershow in Arnhem geweest. Ondanks haar op en top loopsheid deed ze ’t hartstikke goed! Van keurmeester Van der Linden kreeg ze in de jeugdklasse een ZG met het volgende verslag:

Zwart teefje van 16 mnd. Voldoende typisch. Goed geprofileerd hoofd. Mooi geplaatst oog van goede kleur. Oren zouden vaster tegen hoofd gedragen mogen zijn. Zag graag lippen wat droger. Scharend gebit. Prima vacht en vachtstructuur. Mooi geplaatste hals. Goede bovenbelijning. Typische otterstaart. Passend bone. Voldoende gehoekt voor en achter. Regelmatig gangwerk.

bijgesneden foto show Arnhem

The day after…

Je probeert er rekening mee te houden…het hoort erbij zeggen de ervaren fokkers…de natuur laat zich niet dwingen. Allemaal helemaal waar. Maar dat neemt niet weg dat de teleurstelling mega groot is als op de echo geen pups in wording te zien zijn. Temeer daar Noor wel tekenen van dracht vertoont. Maandag gaan we voor de zekerheid daarom nog een keer. Een heel klein ietsiepietsie hoop hebben we dus nog..

The day before…

Na een heerlijk weekje weg is het morgen eindelijk zover…de echo! Is ze drachtig of niet? De momenten dat we het op voorhand zeker denken te weten worden afgewisseld met momenten van twijfel of zelfs zeker weten van niet. We willen ’t zo graag zien en proberen ons tegelijkertijd voor te bereiden op een eventuele teleurstelling. Ja, ze gedraagt zich anders en ja, ze is trager, breder, steviger en heeft dikkere (en roze) tepels, maar ja…

Morgen is die onzekerheid gelukkig voorbij!