Schoothond?

Beike op schoot 22-12Beike op schoot 2 op 22-12

Onze Beike is al de meest aanhankelijke van ’t stel, maar sinds afgelopen week lijkt ze daarin een beetje door te slaan. Ze wijkt niet van onze zijde, gaat zelfs mee naar ’t toilet als ze de kans zou krijgen. In de auto de hele weg kop op m’n knie en bij voorkeur (half) op schoot ongeacht waar en hoe ik zit. Erg warm & gezellig en vast een (goed) teken 😉

Onze Beike gedekt

Joey & Beike gekoppeld Joey & Beike 2

Na de kennismaking van maandag die uitliep op een dekking met koppeling, hebben Beike & Joey woensdag en donderdag 2 geslaagde dates gehad wederom met koppeling van respectievelijk 25 en 20 minuten. We zijn zooo trots op ons lieve stoere wijfie die in alle rust ging staan alsof ze jaren ervaring had met een blik in haar ogen van ‘komt goed hoor baasje’. Nu afwachten en vooral duimen. We zien de echo begin januari vol vertrouwen tegemoet.

Beikewijze

De 20e dag van de loopsheid vandaag en een progesteronwaarde van 6.4. Tussen de 7 en 8 is optimaal. Gisteren liep een kennismaking met lover Joey uit op een dekking met koppeling van ruim een half uur. Tja…testen zeggen ook niet alles 😉 Op naar de 2e dekking morgenochtend!

Geduld en vertrouwen

Vanmiddag voor de 3e keer progesteron geprikt. De waarde is nog steeds laag, maar stijgt wel. Geduld…dat moeten we hebben. Onze Beike heeft geen haast. Alles op z’n tijd. Zoals Beike dat altijd doet. Komt goed zeggen haar ogen…en we vertrouwen op haar.

Ze neemt haar tijd…

Onze zwarte dame neemt haar tijd. Na de progesteronbepaling van afgelopen vrijdag die een waarde liet zien van 0.54, staat ze vandaag, op de 12e dag van haar loopsheid, op 1.53. Dat betekent dat we echt nog even geduld moeten hebben (moeilijk hoor :-)) en dat we woensdagmiddag opnieuw gaan prikken. Wordt vervolgd!