Beike niet drachtig

De teleurstelling is groot. Onze Beike is niet drachtig…onbegrijpelijk. Alles ging volgens het boekje, maar de natuur beslist anders helaas. We hadden er zo’n goed gevoel over, maar het mag niet zo zijn. Voorlopig geen kleine Van ’t Bakkersveldjes hier..

Spanning stijgt…

De 1e 2 weken na de dekking ging ’t nog wel, maar de afgelopen week kunnen we onze ogen niet van Beike afhouden. Zien / voelen we nou wel of niet wat, gedraagt ze zich nou wel of niet anders, is ze nou wel of niet dragend. Misschien verbeelding, maar ze lijkt als ze ontspannen op haar zij ligt wel iets van een buikje te hebben. Ze eet ons bovendien de oren van de kop, is extreem op ons gericht en ook lijken haar tepels wel wat groter. Pfff…zenuwslopend dit! Moet maar snel maandag (middag) zijn…dan hebben we duidelijkheid. Duimen graag allemaal!

Beike jarig!

Beike als pup Beike 2 jaarVandaag is ons allerliefste Beikelkind jarig! Zij en haar broertjes en zusjes van het Wishstone F-nest vieren vandaag hun 2e verjaardag. We hopen nog heel lang van deze eigenwijze, aanhankelijke (al dan niet zwangere) troela te mogen genieten!