Love is in the Air

Dekking Beike & Joey december 2014Nadat Beike ons eerst liet wachten door op dag 14 van de loopsheid nog een onmeetbaar lage progesteronwaarde te hebben, ging het vanaf dag 16 opeens snel. Toen was de waarde 1.57, op dag 18 was dat 5.48 en gisteren op dag 19 steeg dat verder omhoog naar 8.89.

Dat betekent dat we gister en vandaag naar haar prachtige zwarte lover zijn geweest!
Beide zijn dekkingen uit ’t boekje. Joey ging recht op z’n doel af. Beike vond Joey geweldig en ging direct op zijn avances in 😉

Morgen nog ff een keer langs dierenarts Bas om te kijken of de waardes goed door stijgen en dan wellicht nog een bezoekje aan Yvon en Joey. Vervolgens heeeeeeel hard duimen tot aan de echo!

Geduld

Inmiddels zit onze Beike op de 13e dag van haar loopsheid. Onze Noor had op deze dag al 2 dekkingen achter de rug. Maar niet onze Beike…die is uiterst relaxt en doet alles in haar tempo. Ze vloeit nog steeds, de andere dames vinden haar totaal nog niet interessant en dat wordt bevestigd door de progesteronwaarde die nog onmeetbaar laag is;-)

We wachten ‘geduldig’ af op wat gaat komen…

La Grande Dame

2014-11-17 20.29.49Ohhh wat wordt ze groot en wat is ze mooi! En dat niet alleen…ze is ook nog eens vreselijk lief en sociaal.

We zijn zo blij en trots op onze Bella Donna, mooie dochter van onze Noor X Siep (Masterpice vh Oosterhuis) van Ria Vosman.