Ook Epke & Keet zijn uitgevlogen

Vandaag zijn de laatste 2 Valentijntjes uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes. Epke naar een super thuis in Arnhem en Keet naar mijn zus en haar gezin in Maartensdijk. Het is altijd een dubbel gevoel…aan de ene kant zijn we weemoedig omdat ze vertrekken, aan de andere kant, als we de blije gezichten zien van de nieuwe baasjes die zolang naar hun nieuwe huisgenootje hebben uitgekeken, we overladen worden met complimenten en lieve cadeaus, dan kijken we elkaar aan en weten…het is goed zo, hier doen we het voor. Vandaag een traan en morgen schijnt de zon weer.

2015-04-11 10.24.58
Een prachtig aandenken aan het nest van Joey & Beike
2015-04-11 10.20.05
Hun geduld eindelijk beloond met lieve Epke!
2015-04-11 12.12.34
Kleine Keet blijft in de familie!

 

1e Valentijntje vliegt uit..

2015-04-08 10.16.09En dan is het toch zomaar weer zover…de Valentijntjes vliegen uit. Vandaag als 1e de beurt aan onze keizer, onze grote sterke lieve keizer met z’n super vriendelijke en open karakter. Veel plezier & geluk bij je nieuwe baasjes en je nieuwe vriendje Boet. We weten zeker dat je het daar heel erg naar je zin zult krijgen en dat we overstelpt zullen worden met berichtjes en foto’s van je. Dag lieve Nap, het ga je goed!

2015-04-08 09.26.10Voor nu genieten we van de heerlijke taart die we kregen met de foto van Nap erop!

Onze Rosie

Proudly present onze nieuwe aanwinst: Valentijns Roos Van ’t Bakkersveld, roepnaam ROSIE, vernoemd naar haar oma. We hopen met deze prachtige dame op veel geluk en plezier!

IMG_0081

Valentijntjes 7 weken

En dan is het aftellen geblazen…poeh, wat is de tijd omgevlogen en wat hebben we genoten van

100CANON 100CANON1deze 4 kanjers! De afg100CANON3elopen week zij100CANON4n ze in alle opzichten enorm gegroeid en je kunt zien dat ze (bijna) klaar zijn om uit te vliegen. Na de chipper en de dierenarts, die beide dik tevreden waren, was het woensdag de beurt aan Yvonne om de puppy test af te nemen. Haar bevindingen opgeteld bij onze eigen waarneming bepalen welke pup bij wie gaat wonen én wie dus hier op het Bakkersveld blijft. Geen gemakkelijke keuze. De wens om een reu te houden stak weer de kop op. In alle opzichten niet verstandig op dit moment en dus schuiven we het door en blijft hier een prachtig mooi meisje.
We hebben de andere pupkopers ook blij gemaakt. Zij weten nu eindelijk welk Valentijntje bij hen komt wonen! Nu nog een paar dagen intens genieten van ’t spul, want het afscheid komt met rasse schreden dichterbij…