Donna op de foto

2015-06-08 11.45.55Vandaag is onze Donna door Dr. Bas van Dierenkliniek De Woldberg op de foto gezet, al is ’t niet in haar¬†meest voordelige standje ūüėČ Nadat haar ogen vrij zijn bevonden was het de beurt aan haar heupen en ellebogen. De foto’s zagen er helemaal goed uit, waar we natuurlijk super blij mee zijn. Nu in spanning afwachten hoe de Raad van Beheer ze beoordeelt.¬†

NLV Clubmatch 2015

Gisteren zijn we naar de Clubmatch van de NLV geweest. Naast Donna die voor het eerst in de Jeugdklasse een mooie Uitmuntend met een prachtig keurverslag kreeg, waren ook Beike en dochter Rosie mee voor de gezelligheid. Ook werden de ogen van Donna en Beike gespiegeld en allebei zijn ze vrij! Super blij met dit prachtige nieuws! Joppe deed met Beike mee met de kind-Labrador show en kregen een mooie medaille en kluif voor Beike. 

Het broertje van Rosie en¬†z’n lieve mensenfamilie kwam ook nog even langs. Vorig jaar op de Clubmatch ontmoetten we elkaar voor het eerst. De familie wilde graag een Labrador en was zich aan het ori√ęnteren. We raakten aan de praat en het klikte. Ze hebben uiteindelijk driekwart jaar gewacht op hun kanjer Epke. Het weerzien was een feestje!

Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, kijken we terug op een super gezellige dag met prima resultaten!