Nestreünie en Clubdag LKN

Op 17 april was het driedubbel feest! Op het prachtige Hilgelo in Winterswijk was de Clubdag van de LKN, tevens nestreünie van het nest van onze Beike x Joey én als klap op de vuurpijl was het ook nog mijn verjaardag 🙂

Nestfoto Clubdag LKN 2016
vlnr Annemarie met Epke, Jeanine met Keet, Annet met Nap, Rosie en ikke met Beike

We hebben genoten van de supersfeer, gezelligheid, prachtige honden en de enthousiaste verhalen van onze lieve pupkopers. Daarnaast hebben we een aantal jachtproefjes gedaan, leuke spelletjes met de honden en gingen we met het hele nest de showring in. Mama Beike en haar 4 Valentijntjes lieten zich van hun beste kant zien en dat werd beloond met mooie keurverslagen. Na de eindkeuring gingen we moe en voldoen weer huiswaarts. We kijken terug op een goed georganiseerde en bovenal gezellige dag!

Dank Jeanine, Tineke, Iza, Jikke, Merle, Ivar, Marco, Annemarie, Annet en Pasqual dat jullie met jullie Valentijntjes zijn geweest!

Kinders van Noor jarig!

Hoera, Hoera! Moeder & kids 22 april

Vandaag is het nest van Noor x Siep jarig en 2 jaar geworden! Lieve Sep, Storm, Luna, Nuna, Lara, Lotje en onze eigen lieve Donna; van harte gefeliciteerd en een gezellige dag met jullie baasjes en bazinnetjes!