Sterrennest geboren!

Gisteren zijn de Sterrenkinderen van onze Donna en haar Joey geboren! Het was een bevalling uit het boekje en Donna heeft het zoooo goed gedaan. Mega trots zijn wij op haar. Na een avond, nacht en ochtend met overduidelijk voortekenen van een naderende bevalling, kreeg ze om 13.00 haar 1e perswee en werd om 13.45 uur de 1e geboren; een zwart teefje. In 2,5 uur volgden er nog 5 pups; 4 teefjes waarvan 2 bruin en 2 zwart en een zwarte reu.  Donna leek klaar, lag heerlijk rustig bij haar beebies. We twijfelde of we nog wat voelden, maar hadden er 5 à 6 op de echo gezien, dus waren al verguld met nummer 6. Yvon is naar huis gegaan en wij hebben 3 uur lang verliefd boven de werpkist gehangen. En toen kreeg ze weer persweeën…we zagen 2 voetjes die steeds weer terug schoten. Met een hardwerkende Donna en wat hulp van mijn kant werd er vervolgens een prachtig bruin reutje geboren; die hadden we nog niet 😉 Wat een cadeautje! We waren nog druk bezig met de kleine man, ik draai me om en floep daar legt mevrouw nog een zwart teefje neer. Nog een cadeautje, zo prachtig! Met recht een nest dit keer, konden ons geluk niet op. Yvon kwam nog even terug om ook deze 2 prachtkinders te bewonderen en om 21.30 uur kreeg Donna weer persweeën…jeetje, het zou toch niet…met een grote schreeuw bracht ze haar 9e kind, weer een zwart teefje ter wereld…levenloos 🙁 Alles uit de kast getrokken, maar helaas mocht het niet baten…dit prachtige meisje was al een sterretje…dat hakte er ff in. Je weet dat het kan gebeuren en het hoort erbij, maar als je het dan meemaakt…pfff…niet grappig. Helemaal gaaf was ze, alles erop en eraan. Zo zonde van zo’n mooi meisje. André en ik hebben haar samen begraven op een mooi plekje op ons Bakkersveld met uitzicht op de vijver en de kennels. Zo is ze er altijd toch een beetje bij….
De vreugde om ons prachtige 8-tal overheerst. Onze 2e generatie, wow! En wat zijn mooi en wat doen ze het goed. En Donna is zo’n mooie natuurlijke moeder. Best ff spannend, want onze Noor, haar moeder, was dat helaas niet. Dat is de belangrijkste reden dat we het bij haar bij 1 nestje hebben gelaten.

We gaan heerlijk de komende weken van het kleine spul genieten en zullen iedereen dankzij vriendin en fotograaf Alette volop laten meegenieten!

Zoek de verschillen

Het gaat hard, je ziet haar buik bijna groeien! Dat moet natuurlijk ook want zolang duurt het niet meer. We kunnen bijna niet wachten!

Donna 6 weken drachtig
Donna 7 weken drachtig
Donna 8 weken drachtig