Afscheid nadert..

De puppypakketjes staan klaar. Het is nu aftellen…voor ons tot het moment dat we afscheid moeten nemen van onze Hartjes en voor de nieuwe baasjes totdat ze hun nieuwe huisgenoot kunnen ophalen. Wat hebben we intens genoten van dit voor ons zo speciale nest!

De wereld wordt steeds groter

Vandaag met de pups naar het bos geweest. De blaadjes, de takjes, hobbels en bobbels; wat een feest zo’n boswandeling. Eenmaal thuis vielen ze in een lange diepe slaap dromend van kabouters en bosnimfen πŸ™‚

Onze kleine Maya *verliefd*

Hartennest op pad

In de laatste week voor vertrek gaan we altijd met de pups op pad om alvast een start te maken met hun ‘buiten de deur socialisatie’. Vandaag stond een bezoek aan de dierenwinkel op het programma!

Laat ons eruit!
Wat voor beest is dat dan?
Moooooiiiiii πŸ™‚

Puppymiddag

En dan is het zover! Alle families weten welke pup bij hen komt wonen en dus het tijd voor de puppyknuffelmiddag πŸ™‚ Gezellig alle pupkopers bij elkaar in de tuin met uiteraard Hartjes koekjes en snoepjes . Wat een feest!

De Hartjes voor het eerst naar buiten

Wat vliegt de tijd en wat worden ze groot! We genieten ons suf van de 6 Hartjes die vandaag voor het eerst naar buiten mochten. Wat een ontdekkingsreis en wat doen ze het goed!

De 1e stapjes buiten. Best een beetje spannend!
De 1e durfals zijn het stoepje al af
Hoe leuk is dat, het is 1 grote ontdekkingsreis!
Verrek je kunt het ook opeten πŸ™‚