Verjaardag van onze Joy – Dubbel feest!

Gisteren vierden we de 10e verjaardag van onze Joy❤️ Met recht een feestje op ‘t Bakkersveld 🥳 Dat hadden we een week of 6 geleden namelijk niet gedacht. In de avond nog niks aan de hand, de volgende ochtend doodziek. Joy bleek acute bloedarmoede te hebben waarbij ze zonder aanwijsbare reden in een moordend tempo haar eigen rode bloedcellen afbrak. Ondanks het doortastende optreden van onze dierenarts en de tweedelijnskliniek, de wereld aan medicatie inclusief immuunremmers om het proces te stoppen en 2 bloedtransfusies om tijd te kopen, werd de kans dat ze er doorheen zou komen met het uur kleiner en kleiner. Op het moment dat we samen de beslissing hadden genomen haar te laten gaan, belde de kliniek dat het proces gestabiliseerd was 🙏🏻 Als een wonder zagen we vanaf dat moment heel langzaam een zielig en ziek hoopje ellende veranderen in onze eigen lieve vrolijke kefkees🥰
Het blijft de komende tijd nog spannend hoe ze reageert op de medicatie afbouw maar alle seinen staan voor nu op groen🍀🤞🏻 #dewonderenzijndewereldnognietuit