Pups Noor & Siep 2 weken oud

Pup geel 4 mei pup blauw Foto pup geel 5 meiVandaag zijn de pups alweer 2 weken oud. Wat gaat ’t hard! De tijd, maar vooral ook hun groei en ontwikkeling. Ze zijn allemaal ruim 3x hun geboortegewicht, de oogjes (weliswaar nog in spleetjes) zijn bijna allemaal open en ze ‘waggelen’ vrolijk door de werpkist. Teefje Roze was de 1e die echt de pootjes onder haar lijf zette en ook de eerste die ons aankeek, zo klein als ze is. Vanochtend is Yvon hier geweest om te helpen met ontwormen. Prachtig die vieze bekkies die de pups trekken als ze de roze smurrie proeven. Nee, dan liever die heerlijke melk van mammie die er gelukkig nog steeds in overvloed is.

Inmiddels hebben ook Beike en Joy kennisgemaakt met de de pups. Vooral Beike vindt ’t prachtig en is niet bij de werpkist weg te slaan. Noor vindt ’t allemaal prima en we merken dat ze blij is dat ze weer onderdeel uitmaakt van de roedel en dat alles weer een beetje ‘Back to normal’ is hier in huis. vanaf deze week komen de pupkopers kennismaken met ons en met de pups. Als ’t klikt tenminste, want kritisch zijn en blijven we.

Ondertussen genieten wij¬†zoveel als we kunnen¬†van ’t kleine spul. Wat een rijkdom!