Birthday girl

Sis is onze birthday girl vandaag! Alweer 6 jaar geleden dat onze kleine keizerin het levenslicht zag en met onverdeelde aandacht als pup inmiddels uitgegroeid is tot de meest luie en eigengereide goodlooking van onze roedel.

#lovehertothemoonandback

Verdrietig nieuws

Vandaag heeft Suzanne haar allerliefste Sep uit liefde moeten laten gaan. Alles, maar dan ook werkelijk alles heeft ze gedaan om hem de afgelopen jaren voldoende kwaliteit van leven te geven. Nu was het genoeg…het enige juiste maar zo verschrikkelijk moeilijke en verdrietige besluit. 

Dag lieve grote zwarte vriend…het ga je goed…geef je zusje Donna een dikke knuffel van ons en onthoud dat jij het allerliefste vrouwtje van de wereld hebt gehad. 

R.I.P. Sep (Noorderstorm Van ’t Bakkersveld)

Onze Beike geniet (en wij ook)

Onze Beike gaat van kleinst af aan al met ons mee naar Terschelling. Altijd het 1e weekeinde van de Herfstvakantie samen met de vriendenploeg inclusief kidz en aanhang. Jaar na jaar een weekeinde met een gouden randje voor zowel mens als dier…

Onze lieve Beike van 10 jaar en 9 maanden aan het genieten op het strand van Terschelling
Onze Maya was ook mee en genoot van alle aandacht en het struinen over het strand

De kleintjes mee naar show

Kleine meisjes worden groot. In elk geval groot genoeg om mee te doen aan een show. Goede oefening voor Lola en Douke want wat een nieuwe geurtjes, geluiden, mensen, honden en indrukken en dan toch zoveel rust en vertrouwen. Super trots op onze 2 jongsten!

Ons Loire avontuur

De laatste week van juni zijn we met Rosie, Beike en Lola een weekje naar Berry en Jos in Saint-Firmin-sur-Loire geweest. Niet zo maar een vakantie maar een heerlijke Combifun trainingsweek gegeven door Yvonne van DogEyes!

Op een prachtige plek midden in de natuur trainen met je hond is een cadeautje. Tel daar heerlijk weer, goed gezelschap en lekker eten & drinken bij op en je hebt een geweldige week ontspanning. Dikke dank aan onze kidz en Alette die ervoor gezorgd hebben dat thuis alles goed geregeld was.

Droomnest uitgevlogen…

Onze kanjers van het Droomnest hebben we samen met hun nieuwe mensenfamilies eind vorige week uitgezwaaid. Op naar een mooi, lang en gelukkig leven!

Daarmee komt voor ons een einde aan een drukke maar ozo gezellige en mooie periode van 2 nesten die elkaar deels overlapten. Gelukkig hoeven we ons niet te vervelen want naast Lola, de dochter van Sissi, van nu 13 weken, blijft ook Douke, de dochter van Rosie,  bij ons wonen. We gaan er heerlijk samen met de rest van de roedel van genieten!

Stoere Teun woont nu in Nijmegen
Lieve Rosie, vernoemd naar haar moeder, woont nu in Westerlee
Lieve Dex woont bij zijn mensenfamilie in Hengelo (OV)
Boefje Douke blijft bij ons op ’t Bakkersveld
Stoertje Mila woont nu nog in Geertruidenberg en binnenkort in Zeewolde

Dromen en Buitenspelen

Een voorjaarsnest heeft zo z’n voordelen; lekker buitenspelen en de wereld ontdekken, hoe leuk is dat! Onze lieve Dromertjes worden spontaan actief en vinden het geweldig om vervolgens weer heerlijk te vertrekken naar dromenland!

Uitgevlogen…

Time flies when you’re having fun…wat hebben we genoten van dit prachtige nest en van Sis die een super toegewijde en relaxte moeder is.

Dag lieve Nilo, Sky, Dex, Molly en Champ. Heel veel geluk & plezier bij jullie nieuwe mensenfamilies. Maak er wat moois van!

Gelukkig blijft onze Lola bij ons wonen en hebben we de 5 kanjers van Rosie nog gezellig een aantal weken om ons heen.

Lieve Nilo die helemaal in Zeeland is gaan wonen
Lieve Dex die nu bij zijn mensenfamilie in Meppel woont
Lieve Sky woont in Emmeloord en gaan we dus nog wekelijks terug zien op de training bij DogEyes in Nagele
Lieve schattige Molly woont in Almere
Stoere Champ geniet van alle aandacht van zijn nieuwe gezin in Zwolle
Onze prachtige lieve Lola die hier bij ons blijft wonen. Wat zijn we blij met haar!

Met alle Keizertjes- en Keizerinnetjes naar de tulpen!

In de laatste week voordat onze pups uitvliegen plannen we altijd een leuke en socialiserende activiteit. Dit keer kregen we van Alette de uitnodiging om met het spul naar de Tulpenpluktuin te komen voor een echte ’tulpenshoot’. Dat hebben we ons geen 2e keer laten zeggen 🙂

Onze prachtige Lola die bij ons blijft wonen
Dit zandtoetje had flink de vaart erin 🙂
Ik doe lekker waar ik zelf zin in heb, lekker puhhh
Kiekeboe
Lieve Sky bleef braaf zitten…