Niet te bevatten…

Voor altijd onze Noorderster Van ’t Bakkersveld..

Tot ons onbeschrijfelijk verdriet ben je, ondanks je vechtlust, ons ontglipt…lieve mooie bijzondere Donna, ons 1e zelf gefokte meisje, moeder van ons Sterren- en Hartennest en onze eigen Maya.

 
Dankjewel lief Donnemanonneke, dank voor wie je was en voor al die mooie momenten waarop we zo van je genoten hebben; je bescheidenheid, je reebruine ogen vragend om bevestiging, je passie voor water en zwemmen, je onuitputtelijke energie, je tevreden brom als je naast ons op de bank ploft en nog zoveel dingen meer…
 
Lieve Don, we missen je afgrijselijk ? vergeten doen we je nooit #runfree

Rosiebollies 1 jaar

De lieve Rosiebollies net geboren en nu alweer 1 jaar oud

Als de dag van gisteren en toch alweer een heel jaar geleden dat de Rosiebollies het levenslicht zagen. Eén sterretje en vijf prachtige zwarte bolletjes die alle 5 zijn uitgegroeid tot mannen van formaat 🙂 Stuk voor stuk geliefd en gekoesterd door hun baasjes die een jaar na dato nog steeds de Rosiebollie WhatsAppgroep veelvuldig gebruiken en ons voorzien van vele verhalen en foto’s van hun én onze kanjers. Dankjewel lieve Rosiebollie baasjes! 

Keizerin Sissi is jarig vandaag!

Keizerin Sissi 1 week oud

Vandaag 4 jaar geleden werd ze geboren.  In d’r eentje zat ze heerlijk comfortabel is haar moeders buik. Toen al vastbesloten om vooral te doen waar ze zelf  zin in heeft en vooral ook op het moment dat het haar uitkomt. Via de keizersnede kwam ze uiteindelijk ter wereld en groeide in de afgelopen 4 jaar uit tot een keizerin van formaat die haar naam in alle opzichten eer aan doet 🙂

Eindelijk weer eens Showtime

Maya en Rosie in de prijzen
Maya en Rosie in de prijzen op de LKN Clubshow 19 september 2020 in Epe

Door Corona zijn alle geplande shows in de afgelopen 6 maanden helaas geannuleerd. Gelukkig werden de regels wat versoepeld waardoor de Labrador Kring (LKN) wel afgelopen weekeinde 2 kleinschalige maar ozo gezellige buitenshows kon organiseren.

Op zaterdag mochten Maya en Rosie mee naar Epe en wat zijn we weer trots op onze dames! Keurmeester Rinie Leenen gaf Maya een mooie Uitmuntend met een 4e plaats in de Tussenklasse en onze Rosie mocht in de Openklasse met 12 deelnemers achter bordje 3 plaatsnemen. Op zondag zonder honden naar Epe om te helpen op het showterrein. Het was weer een showweekeinde als vanouds!

Ik ben er niet!

Onze Beike is een bijzonder portret. In alle opzichten. Ze bepaalt zelf wanneer ze aangehaald wil worden en wanneer niet. Mevrouw springt over elk hekje, uit het raam, op de bank of op/over welk ander obstakel dan ook. En als ze wil slapen….dan wil mevrouw gewoon met rust gelaten worden 😉Beike is er niet

Beike is er ff niet…

Hoezo warmmmmm…

Als de temperatuur buiten oploopt en het  daar voor mens en dier eigenlijk niet meer te doen is, ligt het spul bij ons het liefste op de koele keukenvloer. Als dan ook nog de ventilator mét koelelement op de grond wordt gezet, dan zijn ze er niet meer voor weg te slaan.

Mooi gezondheidsnieuws!

Door Corona was er een aantal maanden geen mogelijkheid om de officiële oogonderzoeken te laten doen. Gelukkig is dat nu weer opgestart, al mag/kan je er zelf nog niet bij zijn. Achteraf dé oplossing want de zussen vinden het maar niks om zo stil te moeten staan met zo’n felle lamp in hun ogen en sputteren dus altijd behoorlijk tegen. Zonder mijn afwezigheid bleken ze zo mak als een lammetje. Duidelijk dus wie zorgt voor de onrust…

Het goede nieuws is dat zowel Rosie als Sissi weer ‘vrij’ zijn bevonden op alle erfelijke oogziekten en daar zijn we natuurlijk super blij mee!

Oma Noor is jarig!

Hoera, vandaag is onze lieve Noor jarig! Alweer 10 jaar, waar blijft de tijd. Nog altijd in voor een sprintje over ’t Bakkersveld en nog net zo kien op d’r eten. Buiten dat, slaapt ze graag veel en lang. We hopen nog jaren van onze bruine dame te mogen genieten!