Droomnest uitgevlogen…

Onze kanjers van het Droomnest hebben we samen met hun nieuwe mensenfamilies eind vorige week uitgezwaaid. Op naar een mooi, lang en gelukkig leven!

Daarmee komt voor ons een einde aan een drukke maar ozo gezellige en mooie periode van 2 nesten die elkaar deels overlapten. Gelukkig hoeven we ons niet te vervelen want naast Lola, de dochter van Sissi, van nu 13 weken, blijft ook Douke, de dochter van Rosie,  bij ons wonen. We gaan er heerlijk samen met de rest van de roedel van genieten!

Stoere Teun woont nu in Nijmegen
Lieve Rosie, vernoemd naar haar moeder, woont nu in Westerlee
Lieve Dex woont bij zijn mensenfamilie in Hengelo (OV)
Boefje Douke blijft bij ons op ’t Bakkersveld
Stoertje Mila woont nu nog in Geertruidenberg en binnenkort in Zeewolde

Dromen en Buitenspelen

Een voorjaarsnest heeft zo z’n voordelen; lekker buitenspelen en de wereld ontdekken, hoe leuk is dat! Onze lieve Dromertjes worden spontaan actief en vinden het geweldig om vervolgens weer heerlijk te vertrekken naar dromenland!

Uitgevlogen…

Time flies when you’re having fun…wat hebben we genoten van dit prachtige nest en van Sis die een super toegewijde en relaxte moeder is.

Dag lieve Nilo, Sky, Dex, Molly en Champ. Heel veel geluk & plezier bij jullie nieuwe mensenfamilies. Maak er wat moois van!

Gelukkig blijft onze Lola bij ons wonen en hebben we de 5 kanjers van Rosie nog gezellig een aantal weken om ons heen.

Lieve Nilo die helemaal in Zeeland is gaan wonen
Lieve Dex die nu bij zijn mensenfamilie in Meppel woont
Lieve Sky woont in Emmeloord en gaan we dus nog wekelijks terug zien op de training bij DogEyes in Nagele
Lieve schattige Molly woont in Almere
Stoere Champ geniet van alle aandacht van zijn nieuwe gezin in Zwolle
Onze prachtige lieve Lola die hier bij ons blijft wonen. Wat zijn we blij met haar!

Met alle Keizertjes- en Keizerinnetjes naar de tulpen!

In de laatste week voordat onze pups uitvliegen plannen we altijd een leuke en socialiserende activiteit. Dit keer kregen we van Alette de uitnodiging om met het spul naar de Tulpenpluktuin te komen voor een echte ’tulpenshoot’. Dat hebben we ons geen 2e keer laten zeggen 🙂

Onze prachtige Lola die bij ons blijft wonen
Dit zandtoetje had flink de vaart erin 🙂
Ik doe lekker waar ik zelf zin in heb, lekker puhhh
Kiekeboe
Lieve Sky bleef braaf zitten…

Hello world…

Ons Droomnest is alweer 16 dagen oud! De oogjes zijn open en ze hobbelen vrolijk door de werpkist. Wat een prachtig stel en wat een heerlijke moeder is onze lieve Rosie!

Ons Droomnest is geboren!

Vandaag heeft onze Rosie in alle rust haar 7 prachtige zwarte kinders van Chester op de wereld gezet; 4 reutjes en 3 teefjes. Helaas was de laatste reutje al een sterretje en hebben we na 5 dagen nog een reutje moeten laten gaan. De overige 5 van ons Droomnest doen het geweldig!

Ons Keizersnest geboren!

Na een lange aanloop is op 24-02-2022 ons Keizersnest geboren! Vier Keizertjes, 2 Keizerinnetjes en helaas 1 sterretje*

Moeder Sissi is wijs met haar kroost en ook papa Chester is trots op deze keizerlijke pracht! Wij gaan genieten met een grote G 🙂

Dubbel feest!

Op 18 februari liet de echo zien dat ook onze Rosie drachtig is van Chester! Dat betekent dat we rond 25 maart een nestje zwarte pups verwachten. Dubbel feest op het Bakkersveld!

Ook onze Rosie verwacht pups van Chester

Samen prachtig drachtig

Prachtige foto’s gemaakt door vriendin Ên fotograaf Alette Holman!

Hoe uniek is dat…volle zussen Sissi en Rosie zijn allebei drachtig van Chester (Heartbreaker Road Of Princes)! Dan moet je natuurlijk wel ff samen op de foto. Uiteraard ook met moedertje Beike!