ECVO Douke & Lola

Na de prachtige heup- en ellebooguitslagen van onze jongste dametjes was het nu tijd voor de ogentest. Op naar Drachten met het spul en mét resultaat; beiden de ogen tiptop in orde!
Het wachten is nu op de uitslagen van de Embark DNA testen en dan kunnen we ‘los’ 🙂

Op naar de volgende generatie Bakkersveldjes #YEAHHH

LKN Paasclubshow 2024

De 1e show van het jaar was op zaterdag 30 maart in Markelo . Gezellig op vrijdag al heen met de camper; Rosie, Lola en Beike mee! Rosie won onder keurmeester Gwendoline Sermon uit België de Veteranenklasse en werd Beste Veteraan. Ze had nog maar één puntje nodig en dat betekent dat ze nu ook LKN Clubkampioen is, YEAHHH 🙂

Lola deed het ook super en kreeg een mooie Uitmuntend in de Fokkersklasse. Onze Beike liep haar eigen showrondje over het terrein en kreeg alle aandacht van de wereld met haar lieve grijze snoet.  Het was een heel gezellige dag!

Onze Rosie wint de Veteranenklasse en is daardoor nu ook LKN Clubkampioen. De vraag is; wie is er blijer 😉
Beike steelt met haar prachtige grijze koppie de show 😉
Onze Lola een mooie Uitmuntend in Fokkersklasse

Reünie Droomnest

Vorig jaar door omstandigheden niet doorgegaan, dit keer wel gelukt! Een gezellige (wel wat natte) nestreünie waar alle dromertjes en hun baasjes aanwezig waren! Super leuk om de zusjes van onze Douke, Mila & Rosie en haar broers Dex & Teun weer terug te zien en wat een knapperds zijn het allemaal geworden!

Nestwandeling bij de Zandenplas

Onze Lola jarig

Vandaag is het 2 jaar geleden dat ons Keizersnest werd geboren! Dat betekent dat naast onze eigen Lola, ook haar zus Molly en broers Champ, Sky, Dex en Nilo vandaag jarig zijn. Van harte gefeliciteerd allemaal! 

Lola kreeg een verjaardagsshoot van Alette cadeau en dat resulteerde uiteraard weer in prachtige foto’s! Wat een knapperd is ze toch, onze Lola. 

Onze Beike 12 jaar

Vandaag is het groot feest op het Bakkersveld want onze allerliefste Beike is jarig en mag maar liefst 12 kaarsjes uitblazen! Als je bedenkt dat het 4 jaar geleden kantje boord was, dan is dat EXTRA reden om het groots te vieren.Onze Beike

Onze jarige Beike – Foto uiteraard gemaakt door Alette Holman Fotografie

Onze Noor is niet meer…

Met jou is alles begonnen…je trok vanaf dag 1 je eigen plan én pad, ‘t Bakkersveld was jouw domein, ijzersterk, beresnel en vliegjesvanger 1e klas, werd moeder, oma en Veteranenkampioen…
 
Dag lieve Noor…dankjewel voor alle mooie herinneringen en de bijna 13,5 jaar die we van jou hebben mogen genieten❤️
 
⭐️Let’s Show Quality of Dalwhinnie⭐️
❤️23-05-2010
⭐️08-11-2023
Dag lieve Noor, je bent en blijft onze bruine beer…
Onze Rosie wist dat het einde naderde…ze week niet van haar zijde….

Onze Zonnetjes zijn uitgevlogen

Zo zijn ze geboren en zo vliegen ze alweer uit….wat gaat de tijd toch snel en wat hebben we van onze zonnetjes genoten! Zes prachtige zwarte pareltjes die super relaxed, stabiel en sociaal in het leven staan. Onze lieve Sis heeft weer een superklus geklaard. Wat een geweldige moeder is ze toch!

Nu zijn ze allemaal uitgevlogen naar hun lieve nieuwe mensen-families die super blij en gelukkig met hun lieve Zonnetje zijn. Wij hebben ’therapeutisch opgeruimd’ en genieten van de vele foto’s, filmpjes en berichten in de groepsapp!

 

Daar waar de zon schijnt

Vandaag zijn de Zonnetjes voor het eerst naar buiten geweest. Altijd weer een moment om naar uit te kijken! De heren bleven ook dit keer toekijken hoe de dames de drempel trotseerden om vervolgens met een beetje hulp van hun moeder en mij de eerste voorzichtige stapjes over de drempel te zetten. Heerlijk dat ontdekken van de wereld!

Blokzijl