Onze Rosiebollies zijn geboren!

Na een nachtje op de bank in verband met de 1e voortekenen van een naderende bevalling, zette Rosie er vaart achter. Geen gegraaf, gewoon blijven eten en floep om half 10 zag de 1e Rosiebollie het levenslicht. Heel rustig en een klein beetje onwennig pakte ze al snel haar moederrol. Wat is dat toch prachtig om te zien en wat ben ik trots op mijn meissie! Vlot daarna kwamen er nog 4 en om half 3 was daar nummer 6. De stand; 5 stevige mannen van elk ruim 500 gram en 1 prachtige dame van ruim 400 gram. Wat een rijkdom!

De laatste loodjes voor onze Rosie

Vandaag dag 58 van de dracht. Duidelijk dikker dan de week ervoor maar nog geen tekenen van een naderende bevalling. Wij zijn er in elk geval klaar voor en wachten rustig af…

Hoe dik ook…’eekhoorntje’ lukt nog seeds 🙂
Wat prachtig drachtig is ze toch!
Een blik zegt zoveel meer als woorden…

Rosiebollies in de maak!

Vorige week was de echo om te zien of de date tussen Rosie en Ollie succesvol is geweest. En jaaaaaaa, de enige kans die we hadden om pups van onze Rosie te krijgen is raak! Dat betekent dat er  Rosiebollies in de maak zijn en daar zijn we héééél erg blij mee 🙂 

Dit is de aanstaande vader van de pups:

De aanstaande vader Ollie (Olivier du Taillis Madame)

Noor gehuldigd als Veteranenkampioen

Noor gehuldigd als Veteranenkampioen

Afgelopen zondag op de Kampioenschapsclubmatch van de LKN is onze Noor gehuldigd als Veteranenkampioen. Onderstaande tekst over haar werd voorgelezen:

Onze 1e Labrador kwam uit het foute circuit. We namen ons voor om dat bij een volgende keer anders aan te pakken. Zo belanden we in mei 2010 bij Gonny en Jan aan de keukentafel. Het klikte en dat is altijd zo gebleven. Noor en ik zetten samen onze eerste stappen in de wondere wereld van de show. Ik vond het leuker dan zij, dus is het bij een paar shows gebleven. Toen ik haar vorig jaar op de KCM van de NLV weer eens een keertje inschreef, had ze er zowaar lol in en won haar klasse. Ook de shows daarna won ze en zo werd onze dame toch maar mooi Veteranenkampioen. Inmiddels is Noor oma van 14 kleinkinderen en wonen er naast haar dochter Donna en kleindochter Maya nog 4 heerlijke labradors bij ons op ’t Bakkersveld. We hopen nog lang van onze lieve eigengereide oma te mogen genieten!