Maya uit logeren

Vanwege een reisje naar Birmingham voor een bezoek aan dé Hondenshow ter wereld, de Crufts, gaat Maya logeren bij Alette die natuurlijk haar camera in de aanslag had 😉

In opperste staat van paraatheid onze jongedame
De ondeugd spat er van af 😉

Onze Hartenlief Van ’t Bakkersveld

Wat zijn we blij & gelukkig…de enige dame in ons Hartennest blijft bij ons wonen! Ze heeft ons hart gesloten, onze kleine Maya. We hopen dat ze gezond mag opgroeien en dat ze maar een mooie grote en sterke meid mag worden!

Om op te eten ons klein Hartenliefje

Afscheid nadert..

De puppypakketjes staan klaar. Het is nu aftellen…voor ons tot het moment dat we afscheid moeten nemen van onze Hartjes en voor de nieuwe baasjes totdat ze hun nieuwe huisgenoot kunnen ophalen. Wat hebben we intens genoten van dit voor ons zo speciale nest!

De wereld wordt steeds groter

Vandaag met de pups naar het bos geweest. De blaadjes, de takjes, hobbels en bobbels; wat een feest zo’n boswandeling. Eenmaal thuis vielen ze in een lange diepe slaap dromend van kabouters en bosnimfen 🙂

Onze kleine Maya *verliefd*

Hartennest op pad

In de laatste week voor vertrek gaan we altijd met de pups op pad om alvast een start te maken met hun ‘buiten de deur socialisatie’. Vandaag stond een bezoek aan de dierenwinkel op het programma!

Laat ons eruit!
Wat voor beest is dat dan?
Moooooiiiiii 🙂

Puppymiddag

En dan is het zover! Alle families weten welke pup bij hen komt wonen en dus het tijd voor de puppyknuffelmiddag 🙂 Gezellig alle pupkopers bij elkaar in de tuin met uiteraard Hartjes koekjes en snoepjes . Wat een feest!