Beike

Onze Beike (Wishstone Funky Rose) is geboren op 2 januari 2012 bij fokster Pip Etty van Wishstone Labradors uit Annerveenschekanaal. Haar moeder is Rosie (Yoruba Rose of Joe Batt’s Arm) en haar vader de meervoudig kampioen Louis (Cover my Eyes Walkin on the Moon).

Beike is een geweldige hond met een goud (h)eerlijk karakter. Waar wij zijn, is zij. Ze is sociaal, lief maar ook vreselijk eigengereid. Ze is daarnaast lomp sterk en dendert regelmatig vanuit enthousiasme over alles en iedereen heen. Ze is onze Houdini; ze springt zowel binnen als buiten met het grootste gemak over elk hek. Onze fruitboomgaard is voor haar niet veilig. Verder kan ze zwemmen als de beste en brengt ze onvermoeibaar en met liefde alles terug wat je in het water gooit.

Op 14 februari 2015 heeft Beike ons haar 1e nestje gegeven; 4 prachtige Valentijntjes, waar wij Rosie (Valentijns Roos Van ’t Bakkersveld) zelf van hebben gehouden. 

Op 30 oktober 2016 is haar dochter Sissi (Keizerin Sissi Van ’t Bakkersveld) geboren, wederom met Joey (A Dream of Life vd Ansjoros) als vader. Ook Sissi woont bij ons op ’t Bakkersveld.

Het blijft voor Beike bij deze 2 nestjes. Zij mag lekker bij ons blijven genieten van haar 2 dochters en de rest van de roedel. 

Stamboom Beike
HD certificaat Beike
ED certificaat Beike

Keurverslag Beike NLV ClubmatcIMG_0258h juni 2013

Blokzijl